Padişahların Huzurunda Tarih Dersi

Özel Osmangazi Okulları ortaokul öğrencileri, Osmanlı Tarihi dersini Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi ve Bursa Fatihi Orhan Gazi’in manevi huzurunda işledi.

31 Aralık 2016 Cumartesi 12:26
Padişahların Huzurunda Tarih Dersi

Osmangazili öğrenciler, 3 kıtaya yayılan bir medeniyetin mimarları olan Osman Gazi ve Orhan Gazi’nin ebedi istirahatgâhlarını ziyaret ederek dua etti. Eğitim liderleri rehberliğinde Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş ve Bursa’nın fetih sürecini kavrayan Osmangazili öğrenciler, tarih bilincini zihinlerine oturttu.



TOPHANE SAAT KULESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

Öğrenciler, Sultan Abdülaziz döneminde inşasına başlanan ve Sultan II. Abdülhamit’in tahta çıkış şerefine hizmete sokulan ve 110 yıldır Bursalılara zamanı gösteren Tophane Saat Kulesi’ni de ziyaret ederek kulenin tarihini öğrendiler. Tarih dersini sınıf dışında tarihi mekânlarda işleme şansı bulan Osmangazili öğrenciler, Tophane’de Bursa manzarasının da keyfini çıkardı.

BPR

banner119
Anahtar Kelimeler:
Özel Osmangazi Okulları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108