Osmangazi'li Öğrenciler Aroma'yı Ziyaret Etti

Özel Osmangazi Okulları 3. sınıf öğrencileri, Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası kapsamında meyve suyu üretimi yapan Aroma’nın üretim tesislerini ziyaret etti.

22 Aralık 2016 Perşembe 11:42
Osmangazi'li Öğrenciler Aroma'yı Ziyaret Etti

Özel Osmangazi Okulları Eğitim liderleri eşliğinde Osmangazili öğrenciler, meyve suyunun meyve halinden market raflarına kadar tüm üretim sürecini yakından gözlemleme fırsatı buldu. Ziyaret esnasında, minik öğrenciler, yüzde yüz meyve suyu, nektar, meyveli içecek ve meyve konsantresi arasındaki farkları ve gıda boyalı, asitli içeceklerin zararlarını öğrendi. Öğrenciler, fabrika turunda kendilerine eşlik eden yetkililere de sorular sorarak bilgilerini pekiştirdi.
 


Osmangazili öğrenciler, Aroma Fabrikası ziyaretinde gıda güvenliği ve sağlığı ile ilgili de altın değerinde bilgiler edindiler. Ziyaretin sonunda öğrenciler ilgilerinden dolayı fabrika yetkililerine teşekkür etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108