Kalite Birliği 7. Mezunlarını Verdi

Kalite Birliği Derneği’nin(KALBİR) 7. Dönem ‘Kalite Ordusu’ öğrencilerine mezuniyet belgeleri törenle takdim edildi. Uludağ Üniversitesi Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi(Ulutek)Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine, sivil toplum örgütlerinin, ticaret ve sanayi odaları ile organize sanayi bölgelerinin temsilcileri katılım sağladı.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 10:30
Kalite Birliği 7. Mezunlarını Verdi

Kalite Birliği Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, bireysel kaliteden başlamak üzere, toplumsal kaliteyi üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarda bulunduklarını, topluma, sanayiye, kaliteye, tüketiciye, gençlere ve geleceğe faydalı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Prof. Dr. Erkan Işığıçok, “Öğrencilerimizi topluma ve sanayiye hazırlıyoruz, diğer taraftan da sanayi kuruluşlarımıza kalite anlamında destek vererek, onların rekabet güçlerini arttırmaya ve ülkemizin refah seviyesine katkı yapmaya çalışıyoruz. Bizler sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor, temiz kalite anlayışını toplumun her alanına yaymak için çaba harcıyoruz. KALBİR olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak ve temiz kaliteyi öğretmek için başlattığımız bu programı yeniden uyguladığımızdan dolayı mutlu ve memnunuz” diye konuştu.

TSE Başaraştırmacısı ve KALBİR Başkan Vekili Mustafa Karaman da, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, sosyal sorumluk projesi kapsamında düzenledikleri eğitimlerin öğrencileri pratikteki iş yaşamına hazırladığını ve iş yaşamında bu eğitimlerin referans olacağını söyledi. Karaman, üst seviyede bir motivasyona sahip olan KALBİR’in seminerleriyle üniversiteden mezun olan öğrencilerin, sanayi ve üretime büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Mustafa Karaman, KALBİR’in mensubu olmaktan dolayı onur duyduğunu dile getirerek, KALBİR’in 2009 yılından bu yana temiz kalite dediğine, kaliteyi ticarete kurban etmediğine, siyasetin dışında bir kalite anlayışı sergilediğine ve milli kuruluş olan TSE’yi desteklediğine dikkat çekti. Karaman, “KALBİR, üniversite öğrencilerinin elinden tutarak, sanayiye katkı sağlıyor, kamuya yol gösteriyor ve kaliteyi kirletenlerle mücadele ediyor”dedi.

Karaman sözlerine şöyle devam etti: “Kaliteyi yaşam tarzı haline getirmek, kaliteyi üretmek, kaliteyi tercih etmek, ülkemizin de, insanımızın da refah seviyesini ve yaşam kalitesini yükseltecektir. Çünkü gelişimin ve mutluluğun kaynağı kalitedir. Kalite olmazsa güçlü bir ülke haline gelemez ve büyüyemeyiz” diye konuştu.

“Kalite Şehri Bursa” çalışmalarıyla 2009 yılında Bursa’da kurulan Kalite Birliği, kalite bilincinin oluşmasına yönelik sosyal sorumluluk projeleri üretmeye ve uygulamaya devam etmekte.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108