Hayırsever İşadamından Eğitime Destek

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği; Hayırsever İşadamı Mustafa Çelebi’nin desteğiyle İlimiz İnegöl İlçesi 100. Yıl Ortaokuluna ek derslikyapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

25 Temmuz 2017 Salı 00:29
Hayırsever İşadamından Eğitime Destek

Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen protokol törenine İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Hayırsever İşadamı Mustafa Çelebi ve oğluMehmet Sena Çelebi katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür VekiliNecdet Sezer,  Türkiye’nin kısa ve orta vadede hedeflerinden biri olan tekli eğitime geçme konusunda Bursa’da en büyük desteği Büyükşehir Belediyesinden aldıklarını ifade etti. İnegöl’ün de okul ihtiyacı bulunan ilçelerin başında geldiğini kaydeden Sezer, ilave yapılan 16 derslikle İnegöl’de tekli eğitime geçme konusunda önemli bir aşama kaydedildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Hayırsever işadamlarının desteğiyle Bursa’daki okulları birer kolej havasına dönüştürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de hizmet veren 100. Yıl Ortaokulunun da yapılan ek yatırımla birlikte gençleri geleceğe daha donanımlı bir şekilde yetiştireceğini söyledi ve  projeye destek olanlara teşekkür etti.

Hayırsever İşadamı Mustafa Çelebi de, okumanın ve eğitim kurumlarının önemine dikkat çekerek,  böyle bir imkanı kendilerine tanıdığı için Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

MEB BURSA

banner119
Son Güncelleme: 25.07.2017 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108