Bursa'ya 4 Bölgesel Ödül

Eğitim ve öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla Bakanlığımız Strateji Geliştirme Başkanlığınca yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” ne 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında yapılan 3357 başvurunun proje raporları değerlendiriciler tarafından elektronik ortamdadeğerlendirildi ve saha ziyaretine kalan 189 çalışmadan 106’sıBölgesel Ödül almaya layık görüldü.

14 Ekim 2017 Cumartesi 00:12
Bursa'ya 4 Bölgesel Ödül

Bölgesel ödül törenlerinin 16 Kasım 2017’de yapılacağıEğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri’nin Doğu Marmara Bölgesi’nde 4.ve 5. Kategorilerinde sadece Bursa 4 ödüle birden layık görüldü.

4. Kategori Eğitim Öğretime Erişim ve Yönlendirme
Büyükşehir- İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Kurumsal Temel Eğitim Sonrası Kariyer Danışmanlık
5. Kategori Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi
Keles -  Keles Anadolu İmam Hatip Lisesi
Kurumsal Doğaya Atık Değil Canlılara Katık
Orhangazi  - İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Kurumsal Kitap Değişim Günleri
Osmangazi - Osmangazi Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Kurumsal Altın Kalpli Çocuklar

MEB BURSA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108