‘Bir Şiir Bir Nefes’ yarışması yapıldı

Her yıl düzenlenen “Bir Şiir Bir Nefes” adlı gençler arası şiir okuma yarışması düzenlendi.

30 Mart 2022 Çarşamba 14:43
‘Bir Şiir Bir Nefes’ yarışması yapıldı

Her yıl düzenlenen “Bir Şiir Bir Nefes” adlı gençler arası şiir okuma yarışması düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Yarışmaları dahilinde “Bir Şiir Bir Nefes” adlı Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması Düzce’de de yapıldı. İl birinciliği yarışmasında 4 kategoride yarışan gençlerden 13-17 yaş kız kategorisinde Elanur Çelik, erkek kategorisinde Taha Arda Tezcan, 18-25 yaş bayan kategorisinde Sinem Tekin, erkek kategorisinde Melih Bülbül birinci oldu. Yarışmada birinci olanlar Samsun’da yapılacak Karadeniz Bölge Finalinde Düzce’yi temsil edecek.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı, gençlerin şiiri güzel okuma gayreti taşıdıkları bu yarışmada şiire kanadı değen her canlının şiirce yaşamaları temennisinin ön planda tutulduğunu söyledi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108