Ünlü YouTuber Kristina Kika Dukic Evinde Ölü bulundu

Geçtiğimiz günlerde kendisine gelen nefret mesajlarını paylaşan ve etkilendiğini belirten 21 yaşındaki ünlü Youtuber ve Twitch yayıncısı Kristina Kika Dukic 8 Aralık'ta Belgrad'daki evinde ölü bulundu.

12 Aralık 2021 Pazar 22:08
Ünlü YouTuber Kristina Kika Dukic Evinde Ölü bulundu

Sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçisi olan ünlü YouTuber ve Twitch yayıncısı Kristina Kika Dukic Sırbistan Belgrad'da yaşadığı evinde ölü bulundu.

Geçitiğimiz haftalarda kendisine gelen nefret mesajlarını sosyal medyada paylaşan ve etkilendiğini dile getiren Kristina Kika Dukic, sosyal medyada etkinliği ve etkin paylaşımlarıyla tanınıyordu.

Kristina Kika Dukic ölümü annesi tarafından dorulanırken, sosyla medyada ölümü hakkında şu açıklamaya yer verildi.

''Hepimiz için çok zor olacak, tek yapabileceğimiz onun hatıralarını canlı tutmak. Seni seviyoruz Kika, kelimelerin anlatamayacağı kadar özleyeceğiz seni. Eğer intihar düşünceleriniz varsa ya da depresyon ile mücadele etmeye çalışıyorsanız birileri ile konuşun, yalnız değilsiniz.''

Sırbistan İçişleri Bakanlığı ise Dukic’in ölümünün araştırıldığını açıkladı.

Kaynak:Ünlü Youtuber yaşamına son verdi
Sırbistan İçişleri Bakanlığı ise Dukic’in ölümünün araştırıldığını açıkladı.

Kaynak:Ünlü Youtuber yaşamına son verdi

Sırbistan İçişleri Bakanlığı ünlü YouTuber Kristina Kika Dukic’in ölümünün araştırıldığını belirtti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108