'Suriye Demokratik Güçleri' MANPAD bekliyor

'Suriye Demokratik Güçleri' Sözcüsü Talal Silo, ABD'nin kendilerine taşınabilir hava savunma füzeleri (MANPAD) sağlaması konusunda istekli olduklarını açıkladı.

28 Aralık 2016 Çarşamba 14:17
'Suriye Demokratik Güçleri' MANPAD bekliyor

Suriye Demokratik Güçleri Sözcüsü Talal Silo, ABD’nin muhaliflere yönelik silah kısıtlamalarını azaltarak kendilerine taşınabilir hava savunma füzeleri (MANPAD) verilmesini istedi. Silo, “Şu anda bizi hedef alan bir silah yok. Ancak, gelecekte olabilir. Buna dayanarak, onlardan bunu istiyoruz” dedi. Silo, hava saldırılarının hangi ülkelerden geleceği konusunda yorum yapmaktan kaçındı.

Daha önce Suriyeli muhalifleri MANPAD'lar ile silahlandırma konusunda çekingen davranan ABD yönetimi 8 Aralık’ta bu konudaki kısıtlamayı kaldırmıştı.

banner119
Anahtar Kelimeler:
Suriye Demokratik Güçleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108