Rusya’dan, Trump’ın Dışişleri Bakan adayı hakkında açıklama

Kremlin Sarayı, ABD Başkanı seçilen Donald Trump’ın Dışişleri bakanlığı için aday göstermeyi planladığı Rex Tillerson için “Görevlerini yüksek derecede profesyonel bir şekilde yerine getirmişti” denildi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 15:42
Rusya’dan, Trump’ın Dışişleri Bakan adayı hakkında açıklama
ABD Başkanı seçilen Donald Trump’ın Dışişleri bakanlığı için aday göstermeyi planladığı Rex Tillerson için Kremlin Sarayı’ndan açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, En büyük petrol şirketlerinden birinin başında olan biri olarak temsilcilerimizle iletişim halindeydi. Görevlerini yüksek derecede profesyonel bir şekilde yerine getirmişti” ifadelerini kullanmıştı. Rus Sözcü, Tillerson’un Putin’e ilişkin yakınlığına dair soruya ise, “İş toplantıları yaptılar. Aslında Putin, Tillerson ile birkaç bir araya geldi” yanıtını verdi. Peskov, “Tillerson’un Rusya Federasyonu için bir tehdit oluşturup oluşturamadığına dair iddialara değinmek gerekirse, Dışişleri Bakanı olmakla şirket yönetmek arasında fark var” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108