Rusya’dan ABD’ye yasak

ABD’nin eski emekli Rus Büyükelçisi Michael McFaul’un Rusya’ya girişi yasaklandı.

12 Kasım 2016 Cumartesi 12:40
Rusya’dan ABD’ye yasak

Rusya Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ABD’nin eski Rus Büyükelçisi Michael McFaul’un Rusya’ya girişi yasaklandı. Rusya’nın bu kararı ABD’nin bazı Rus yetkililerin ABD’ye girişini yasaklamasına misilleme olarak aldığı kaydedildi. McFaul ise, Rusya’ya vize başvurusunda bulunduğu sırada yasaktan haberdar olduğunu kaydederek, “Rusya’da onlarca arkadaşım var. Bu tür yaptırımların arkadaşlarımla iletişimi zorlaştırmasından dolayı üzgünüm” dedi.
Eski büyükelçi, Kremlin’in yaptırım listesinde olduğunu bildiğini aktardı. McFaul, 2012-2014 yılları arasında ABD’nin Moskova büyükelçiliği görevini yürütmüştü.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
AbdBüyükelçiRusyaYasak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108