Rus Sözcü: “AB yaptırımlarına istemeden cevap vereceğiz”

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, AB’nin Rusya yaptırımlarını 6 ay daha uzatmasına ilişkin olarak “Boykot listesi faaliyeti de devam edecek ama bu bizim istediğimiz bir şey değil” dedi.

14 Mart 2017 Salı 13:38
Rus Sözcü: “AB yaptırımlarına istemeden cevap vereceğiz”

AB Konseyi, dün AB’nin Ukrayna toprak bütünlüğüne zarar vermesinden sorumlu tuttuğu Rusya ve Ukrayna vatandaşlarına karşı kısıtlayıcı önlemleri uzatmıştı.

Yaptırımlar, 15 Eylül 2017 tarihine kadar uzatıldı. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova ise bugün konuya ilişkin açıklamada bulundu. Zaharova, “AB Konseyi'nin kararı bizim için çok üzüntü vericidir. Minsk Anlaşmalarının uygulanması ile ilgili durum. Kiev’in anlaşma yükümlülüklerini yerine getirmediği için bölgedeki durum değişmiyor. Boykot listesi faaliyeti de devam edecek ama bu bizim istediğimiz bir şey değil” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 14.03.2017 14:41
Anahtar Kelimeler:
AbRus SözcüYaptırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108