Rejim güçleri Halep’i bombalamaya devam ediyor

Suriye’nin Halep kentinde varılan ateşkes anlaşmasını bozan rejim güçlerinin bölgedeki havan ve uçak bombardımanı yoğun bir şekilde devam ediyor.

14 Aralık 2016 Çarşamba 15:20
Rejim güçleri Halep’i bombalamaya devam ediyor
Doğu Halep’te dün varılan ateşkesin ardından öncelikli olarak sivillerin kentten tahliye edilmesine karar verilmişti. Ancak, sabah saatlerinde başlaması beklenen tahliye işlemi herhangi bir neden gösterilmeden iptal edildi. Gelişmelerin yanında merakla beklenen ateşkesin ardından rejim güçleri bombardıman başlatarak ateşkesi ihlal etti. Rejim güçleri, Doğu Halep’te havan ve top saldırılarına geçti. Rejim güçlerinin bombardımanı yoğun bir şekilde sürerken bölgede jet ve silah sesleri yükseliyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108