Özgür Suriye Ordusu, Suriye uçağını düşürdü

Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) en büyük kollarından biri olan Rahman grubu, Cobar Mahallesi, Ugdet El Panaroma, Abbasiler Garajı'nı ve Erbin şehrini bombalayan Suriye uçaklarından birini Cobar semalarında uçarken düşürdü.

21 Mart 2017 Salı 15:46
Özgür Suriye Ordusu, Suriye uçağını düşürdü

Rejim güçlerine ait savaş uçakları ÖSO’nun elinde bulunan mahallelere bugün 30 daha fazla saldırı düzenledi.Suriye rejim güçleri karadan karaya füzelerle ÖSO’nun elinde bulundurduğu mevkilere saldırıda bulundu.

Suriye rejim güçleri Faris Huri caddesi, Otostart El Adevi, Saha El Abbasiyin ve Abbisiler Garajı’na giden bütün yolları trafiğe kapattı.

ÖSO, Şam yakınlarındaki önemli tepeleri DEAŞ’ten temizledi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108