İtalya’da vinç devrildi: 2 ölü, 3 yaralı

İtalya’da bir vincin devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

18 Aralık 2021 Cumartesi 18:05
İtalya’da vinç devrildi: 2 ölü, 3 yaralı

İtalya’nın Torino kentinde bir vinç, 7 katlı binaya yaslanarak devrildi. Binanın çatışını yeniden inşa etmek için kurulmuş olan vincin platformunda bulunan 3 işçiden 2’si hayatını kaybetti.

İtfaiye ekipleri, çöken vincin altında kalarak otomobilde sıkışan bir kişiyi yaralı olarak kurtarırken, yoldan geçen 2 kişi de yara aldı. Torino’daki Ortopedik Travma Merkezi’ne sevk edilen 3 yaralıdan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Meclis üyeleri Gianna Pentenero ve Francesco Trezzo, “Şu anda 2 konut zarar görmüş durumda. Kullanışlılığı kontrol ediyoruz. Tabanda durağan bir sorun var” ifadelerine yer verdi.

İtfaiye ekipleri olay yerindeki operasyonlarını sürdürüyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108