İsrail, Gazze’ye saldırdı: 1 ölü 2 yaralı

Gazze’ye yönelik saldırılarını sürdüren İsrail, Refah'ın doğusunu hedef aldı.

22 Mart 2017 Çarşamba 09:15
İsrail, Gazze’ye saldırdı: 1 ölü 2 yaralı

İsrail, bu sabah gerçekleştirdiği topçu saldırılarında 1 Filistinli genci öldürdü, 2 kişiyi yaraladı. Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki Filistinli Yusuf Şaban Ebu Azra’nın öldürüldüğünü ve iki kişinin yaralandığını belirtti.

Yaralıların Refah'taki Ebu Necef Hastanesi’ne kaldırıldığı açıklandı. İsrail tarafından ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan 2017 yılında öldürülen Filistinli kişilerin sayısının 20’ye ulaştığı kaydedildi.
 

İHA

banner119
Son Güncelleme: 22.03.2017 12:16
Anahtar Kelimeler:
İSRAİL SALDIRIGAZZE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108