İkinci Mont Pelerin Zirvesi Pazar günü başlayacak

Kıbrıs müzakereleri kapsamında İsviçre’nin Mont Pelerin kasabasında Pazar günü başlayacak olan İkinci Mont Pelerin Zirvesi iki gün sürecek.

18 Kasım 2016 Cuma 16:57
İkinci Mont Pelerin Zirvesi Pazar günü başlayacak

Kıbrıs müzakereleri, yaklaşık bir haftalık aranın ardından İsviçre’nin Mont Pelerin kasabasında devam edecek. Pazar günü başlayacak İkinci Mont Pelerin Zirvesi iki gün sürecek. Zirve için bu akşam KKTC’den ayrılacak Cumhurbaşkanı Akıncı’ya eşlik edecek heyet açıklandı. Heyet şu isimlerden oluşuyor:
Müzakereci Özdil Nami, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, Diplomasi ve Avrupa Birliği Özel Danışmanı Erhan Erçin, Cumhurbaşkanlığı Hukuk İşleri Danışmanı Sülen Karabacak, Müzakere Heyeti Üyesi ve Dış İlişkiler Uzmanı İpek Borman Genç, Müzakere Heyeti Üyesi II. Sekreter Aslı Erkmen, Müzakere Heyeti Üyesi III. Sekreter Sertaç Güven, I. Derece Kadastro Sorumlusu Ahmet Alemdar, Harita Mühendisi Aslı Oral, Güvenlik Danışmanı Halil Sadrazam ve Mülkiyet Komitesi Üyesi Layık Mesutoğlu.
Cumhurbaşkanı Akıncı’ya eşi Meral Akıncı ve Yaveri ile koruma amiri de eşlik edecek. Programa göre Cumhurbaşkanı Akıncı, Salı akşamı KKTC’ye dönecek.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108