Fransa'da PKK destekçilerinin Türklere saldırdığı anlar kamerada

Fransa'nın başkenti Paris'te terör örgütü PKK sempatizanlarının "Teröre Lanet, Demokrasiye Davet" mitingine katılanlara saldırdığı anlar, amatör kameraya yansıdı.

21 Kasım 2016 Pazartesi 18:18
Fransa'da PKK destekçilerinin Türklere saldırdığı anlar kamerada

Cumhuriyet Meydanında çok sayıda Türk sivil toplum örgütünün destek verdiği "Teröre Lanet, Demokrasiye Davet" mitinginde katılan ve aralarında kadınlar çocukların da olduğu grup, terör örgütü PKK sempatizanlarının saldırısına uğradı. Mitinge katılanlara molotofkokteyli ve havai fişek atıp demir çubuklarla saldıran hainler, çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı. Fransa polisinin terör örgütü sempatizanlarının saldırısına müdahalede yetersiz kaldığı görülürken, yaşanan alçak saldırı ise amatör kameraya yansıdı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108