Etiyopya’da toprak kayması 46 ölü

Etiyopya’nın başkenti Adis Ababa yakınlarında dün meydana gelen toprak kaymasında çoğu kadın ve çocuklardan oluşan 46 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

13 Mart 2017 Pazartesi 15:02
Etiyopya’da toprak kayması 46 ölü

Toprak kaymasının meydana geldiği mevkide 150 civarında çimento işçisinin bulunduğu, toprak altından 37 kişinin kurtarıldığı ifade edildi.

Olayın meydana geldiği Adis Ababa civarındaki yere 50 yıldan fazla bir süre çöp döküldüğü belirtildi. Mahalle sakinleri çöp mahallinin değiştirilmesini istemesine rağmen yöneticilerin aynı yere çöp dökülmesinde ısrar ettikleri kaydedildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
EtiyopyaToprak Kayması
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108