Erdoğan, Pakistan’da kalacağı otele geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslamabad’daki temasları kapsamında akşam saatlerinde Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile yapacağı görüşme öncesinde kalacağı otele gelerek dinlenmeye çekildi.

16 Kasım 2016 Çarşamba 16:01
Erdoğan, Pakistan’da kalacağı otele geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’a bir ziyaret gerçekleştiriyor. Havalimanında Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile yapacağı görüşme öncesinde kalacağı otele gelerek dinlenmeye çekildi.

Erdoğan, ilerleyen saatlerde Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ile baş başa görüşecek, ardından da onuruna verilen akşam yemeğine katılacak.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108