Endonezya'da Yolcu Uçağı Denize Düştü!

Endonezya'da Cakarta-Sumatra seferini yaptığı bildirilen Boing tipi yolcu uçağının denize düştüğü bildirilirken, ölen yada kurtulanlar hakkında henüz bilgi verilmedi.

29 Ekim 2018 Pazartesi 09:33
Endonezya'da Yolcu Uçağı Denize Düştü!

Edinilen bilgilere göre Endonezya'da 181 yılcusu ve 7 mürettebatı ile Cakarta'dan Sumatra Adası'ndaki Pangkal Pinang kentine gitmek için havalanan yolcu uçağının kalkış yaptıktan bir süre sonra denize düştüğü öğrenildi. Sabah saat 06.20 sıralarında havalanan uçaktan 06.33 sularında radar bağlantısının kesildiği belirtilirken, uçağın enkazına ulaşıldığı bildirildi.

Ulusal Arama ve Kurtarma Kurumu (BASARNAS) Başkanı Muhammad Syaugi, yaptığı açıklamada, uçağın enkazına ulaşıldığını belirtirken, uçakta bulunan yolcu ve mürettebat konusunda her hangi bir bilgi vermedi. Endonezya Ulaştırma Bakanlığı'nın yaptığı açıklama ise kalkışından kısa bir süre sonra radar bağlantısı kesilen ve denize düştüğü belirtilen uçakta bulunan 181 yolcu arasında 2 bebek ve bir çocuğun bulunduğu ve mürettebatın ise ikisi pilot 7 kişiden oluştuğu bildirdi.

Ulusal Ulaştırma Güvenlik Komitesi Başkanı Soerjanto Tjahjono'da yaptığı açıklamada, Lion Havayolları'na ait Boeing 737 MAX 8 tipi JT 610 uçağın, şirketin bünyesine son kattığı yeni uçaklardan biri olduğu konusunda bilgi verdi.

banner119
Son Güncelleme: 29.10.2018 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108