Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 bakanla Rusya’ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek.

09 Mart 2017 Perşembe 20:37
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 bakanla Rusya’ya gidiyor

Erdoğan’a Rusya ziyaretinde 8 bakan ile bazı milletvekilleri ve bürokratlar da eşlik edecek.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altıncı Türkiye Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısına katılacak.


Erdoğan ve Putin’in başkanlığında düzenlenecek toplantıya Türk tarafından 8 bakan katılacak. Toplantıda Türkiye-Rusya arasındaki ekonomik, ticari ve savunma sanayi alanında iş birliğinin ele alınacağı kaydedildi.


Enerji alanında ise Türk Akımı, Akkuyu Nükleer Enerji Santralleri de gündemde olacak. Putin ve Erdoğan görüşmesinde bölgesel konuların görüşülmesi bekleniyor.


Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Rusya’ya gideceği bildirildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108