BM'nin Suriye özel temsilcisi Mistura, Cenevre görüşmeleri öncesi Moskova'ya gidecek

Rusya devlet ajansı RIA, Suriye hükumet temsilcilerinin Cenevre’de yapılacak barış görüşmelerine katılacağını söyledi.

20 Mart 2017 Pazartesi 08:44
BM'nin Suriye özel temsilcisi Mistura, Cenevre görüşmeleri öncesi Moskova'ya gidecek

RIA'nın, Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov’a dayandırarak verdiği haberde, Suriye hükumet temsilcilerinin Cenevre’de yapılacak barış görüşmelerine katılacağını söyledi. Suriye silahlı muhalif güçlerinin Cenevre’de yapılacak barış görüşmelerine katılmalarını umduklarını de ifade eden Bogdanov, BM’nin Suriye özel temsilcisi Staffan de Mistura’nın Cenevre toplantılarından önce Moskova’yı ziyaret edeceğini aktardı. 

Suriye’de savaşan grupların siyasi bir anlaşmaya varması için ara buluculuk yapan De Mistura, 23 Mart’ta konunun derinliğine tartışılması için tarafları bir araya getirmeye çalışıyor.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
MisturaMoskova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108