Belçika Başbakanı Charles Michel’den PKK yanlısı Zühal Demir’e destek

Yeni Flaman İttifak Partisi (NVA) Milletvekili Zühal Demir’e yönelik başlatılan kampanyanın kasıtlı yapıldığını ileri süren Belçika Başbakanı Charles Michel, Türk basınını Zühal Demir’i “terörizme destek çıkıyor” diye kampanya yürütmekle suçladı.

22 Mart 2017 Çarşamba 06:15
Belçika Başbakanı Charles Michel’den PKK yanlısı Zühal Demir’e destek

Her fırsatta Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik yaptığı açıklamalarla başta Belçika Türk toplumu olmak üzere Türk basınının da tepkisini çeken Zühal Demir’le ilgili Belçika basınına açıklamalarda bulunan Başbakan Charles Michel, Zühal Demir’e arka çıkarak, Türk basınını eleştirdi.

Devlet Bakanı Zühal Demir’e yönelik başlatılan kampanyanın kasıtlı yapıldığını ileri süren Belçika Başbakanı, Türk basınını Zühal Demir’i “terörizme destek çıkıyor” diye kampanya yürütmekle suçladı.

Kendine göre linç kampanyası olan bu kampayanın bilinçli bir şekilde yapıldığını da ileri süren Belçika Başbakanı, bunun Türkiye Cumhuriyeti tarafından Avrupa Birliği ülkelerine yönelik uyguladığı bir strateji olmakla itham etti.

Terör örgütü PKK’yı Belçika’da temsil eden kuruluşların etkinliklerine defalarca katılan Zühal Demir’in her zaman arkasında oldukları belirten Başbakan Michel, Türkiye’de terör örgütü FETÖ tarafından Temmuz 2016’da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminden sonra insan haklarının değer kaybettiğini ve artık Avrupa Birliği standartlarıyla uyuşmadığını ifade etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108