Bakan Çavuşoğlu, Bana’ya ses verdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye’den kendine seslenen Bana Alabed’e sosyal medya üzerinden “Umudunuzu koruyun. Türkiye sesinizi duyuyor” dedi.

15 Aralık 2016 Perşembe 10:53
Bakan Çavuşoğlu, Bana’ya ses verdi
Suriye’de yaşanan insanlık dramı bölgeden elde edilen görüntüler dışında sosyal medya kullanıcıları tarafından da bütün dünyaya duyuruldu

Özellikle Halep’te yaşanan içler acısı durumu geniş kitlelere aktaran isimlerden biri de 7 yaşındaki Bana Alabed oldu. Halep’in doğusunda yaşananları an be an aktaran Bana, paylaşımlarını annesi aracılığıyla yaptı.

Babasının da çatışmadan yaralandığını aktaran Bana son olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na seslendi. “Sayın Mevlüt Çavuşoğlu dün umudumuz vardı” diyen Bana, “Ama şimdi ne oluyor? Lütfen bize yardım edin. Artık zaman kalmadı” ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu ise, Bana’ya yanıt olarak, “Umudunuzu koruyun. Türkiye, sesinizi duyuyor. Kabusu ve Suriye’den sonlandırmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108