Almanya’da tekmeli saldırgan aranıyor

Almanya’da 26 Ekim’de bir metro istasyonunda merdivenlerden inen kadına sırtından tekme atarak yaralayan saldırganın Bulgaristan vatandaşı 27 yaşındaki Svetoslav P. olduğu ve Bulgaristan'da da arandığı bildirildi.

15 Aralık 2016 Perşembe 17:47
Almanya’da tekmeli saldırgan aranıyor
Almanya'nın başkenti Berlin'de 26 Ekim'de Hermann Metro İstasyonu'na inerken 26 yaşındaki bir kadına tekne atarak kadını ağır yaralayan saldırganlardan birinin kimliği açıklandı

Bulgaristan vatandaşı olduğu ifade edilen zanlının 27 yaşındaki Svetoslav P. olduğu ve Bulgaristan'da da arandığı bildirildi. Berlin Cumhuriyet Savcılığı Sözcüsü Martin Steltner, dört kişi oldukları tespit edilen saldırgan gurubundan tekneyi atanın Svetoslav P. olduğunu ve Bulgar Emniyeti tarafından da arandığı bildirildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 15.12.2016 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108