Deniz Kilislioğlu Kimdir ?

Deniz Kilislioğlu Kimdir ?

Deniz Kilislioğlu Kimdir ? Deniz Kilislioğlu Nerelidir ? Deniz Kilislioğlu Kiminle Evlidir ? Deniz Kilislioğlu Yaşı Kaçtır ? Deniz Kilislioğlu'nun Kocası Kimdir ? ve benzeri soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Deniz Kilislioğlu, 1982 yılında doğmuştur. Aslen Bursa'lı olan Deniz Kilislioğlu, İlköğretim, Orta ve Lise eğitimini Bursa'da tamamlamıştır. 2000 - 2001 yılları arasında AFS değişim öğrencisi olarak Amerika’da bulunan Fremont St. Joseph Lisesi'nde eğitim alan Deniz Kilislioğlu, Bursa Milli Piyango Anadolu Lisesi mezunudur.

Liseden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Televizyon Gazeteciliği ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü tamamlayan Deniz Kilislioğlu, Üniversite 3. sınıfta CNN Türk İstanbul Haber Merkezi kadrosunda iş hayatına başlayarak burada bir süre görev aldıktan sonra yine CNN Türk Ankara Şubesi'ne geçiş yapmıştır.

2006 - 2007 yıllarında İstanbul, 2013 ve 2015 yılları arasında ise Ankara Diplomasi ve Başbakanlık Muhabiri olarak çalışmıştır. Uzun yıllar CNN Türk ekranlarında görev alan Deniz Kilislioğlu sonrasında Habertürk Televizyonu'na transfer olmuştur. CNN Türk’te çalışmalarını sürdüren Deniz Kilislioğlu, günümüzde NTV Televizyonu'nda ve NTV Radyo'da yayınlanan 5’te Beş isimli program yapmaktadır. Bunun yanı sıra NTV Haber sitesinde köşe yazıları yazan Deniz Kilislioğlu iyi derecede İngilizceye sahiptir.

Tam bir İstanbul Aşığı olan Deniz Kilislioğlu'nun vakit buldukça arkadaşlarıyla birlikte maç izlediği, Açık Hava Konserleri'ne gittiği ve Formula 1 yarışlarını takip ettiği bilinmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108