Sürekli kullanmış olduğum D-17 hattı tahmin ettiğim kadarıyla bursa'nın en uzun otobüs hatları arasında. Bu sebepten midir ? bilemiyorum ama D-17 hattındaki otobüsleri kullanıyorsanız her an herşeye hazırlıklı olmalısınız. (Trafikle alakalı ) sebebine gelince ise D-17 otobüslerinde görevli olan şöför diye tabir ettiğimiz kişiler (işini layıkıyla yapanlar hariç) o kadar hızlı ve fevri araç kullanıyorlar ki nereye yetişeceklerini bilmediğim gibi birde insanalrı azarlama, duraklara uğramama konusunda sanırım ellerine kimse su dökemez.

DOSAB Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ne hizmet veren D-17 hattı sanayi bölgesinde olması dolayısıyla bir hayli yoğun yolcusu olan bir hat. Yoğunluğun yanı sıra belirli saatlerde yaşanan yoğunluktan dolayı büyük yani körüklü diye tabir edilen araçlar hizmet vermekte. Fakat bazen deyim yerindeyse insanlar balık istifi şeklinde yolculuk etmekteler.

Dün 16-40 seferini gerçekleştiren D-17 hattı şöförü beyefendi kent meydanında durağa uğradı ve inecekler indi ve binecekler bindi. Fakat şöför arkadaş öyle bir kalkış yaptı ki henüz ayakta ve oturmak için ilerleyen bir beyfendi o ani kalkışla düştü ve düşmenin etkisiyle başını çarparak kaşını yardı. Vatandaşlar düşen ve kaşı yarılan kişiye müdahele ederken şöför arkadaş sanki hiç bir şey olmamışcasına yine o fevri araç kullanma alışkanlığına devam etti.

Sorun şu ki DOSAB Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ne hizmet veren D-17 otobüs hattında görevli olan şöför (bazı) arkadaşlar ya görevlerinin verdiği stresle yada işlerini yaparken başka yerlere odaklanıklarından dolayı insanların hayatlarını tehlikeye atmaktadır. Gereğinin yapılması dileğiyle...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108