Sungurlu’da 300 fidan dağıtıldı

Sungurlu denetimli serbestlik müdürlüğü tarafından Sungurlu adliyesi önünde fidan dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.

24 Mart 2022 Perşembe 17:04
Sungurlu’da 300 fidan dağıtıldı

Sungurlu denetimli serbestlik müdürlüğü tarafından Sungurlu adliyesi önünde fidan dağıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığının başlatmış olduğu ’Geleceğe nefes’ kampanyası kapsamında Çorum Orman İşletme şefliğinden temin edilen fidanlar adliye önünde vatandaşlara, adliye ve denetimli serbestlik müdürlüğü personeline dağıtıldı.

Fidan dağıtım etkinliğine Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Adalet Komisyonu Başkanı Murat Cirit, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, Orman İşletme Şefi Enes Özbolat ve denetimli serbestlik müdürlüğü personeli katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, yapılan etkinlikle fidan dikiminin önemi konusunda insanlar üzerinde farkındalık oluşturulduğunu, ağaçların insanlık ve doğa için hayati öneme sahip olduğunu, bu nedenle herkesin imkanları dahilinde fidan dikimine hassasiyet göstermeleri gerektiğini belirterek Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne yapmış olduğu faaliyet nedeniyle teşekkür etti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108