Yüzlerce koyun arasında annelerini kokularından tanıdılar

Anadolu’da baharın habercilerinden kuzuların anneleri ile buluşma anları renkli görüntüler oluşturuyor.

29 Mart 2022 Salı 14:17
Yüzlerce koyun arasında annelerini kokularından tanıdılar

Anadolu’da baharın habercilerinden kuzuların anneleri ile buluşma anları renkli görüntüler oluşturuyor.

Baharın kendini hissettirmesi ile baharın habercisi olan kuzular da dünyaya geldi. Genelde annelerinden ayrı tutulan kuzuların, günde iki kez anneleri ile bir araya getirilip süt emmeleri sağlanıyor. Kuzular yüzlerce koyun arasında annelerini kokularından seçiyor. Her kuzu takip ettiği kokusundan annesine ulaşarak karnını doyuruyor.

Sivas’ın Ulaş İlçesinde bulunan Tarım İşletmesi Müdürlüğü’ne (TİGEM) ait ağılda da koyun kuzu buluşmaları başladı. Sivas Valisi Salih Ayhan bugün işletmeyi ziyaret edip koyun kuzu buluşmasına şahitlik etti. Yüzlerce kuzunun koyun kalabalığı içerisinde annelerine ulaşma çabaları renkli görüntüler oluşturdu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108