Öğrenciler geri dönüşüm tesisinde

Tepebaşı Belediyesi okullardan gelen talep üzerine, öğrencilere geri dönüşüm bilinci aşılamak amacıyla teknik geziler düzenliyor. 

17 Aralık 2016 Cumartesi 17:58
Öğrenciler geri dönüşüm tesisinde
Okullardan gelen talepler doğrultusunda Tepebaşı Belediyesi tarafından geri dönüşüm tesisine düzenlenen teknik geziler, geri dönüşüm bilinci oluşturulması konusunda öğrencilere büyük katkı sağlıyor. Tepebaşı Belediyesi’nin ambalaj atıklarının toplatılması işini yürüten, lisanslı 'Akka Geri Dönüşüm Tesisi'ne yapılan ziyaretlerde öğrenciler, ambalaj atığı toplama ve ayırma firmasını gezerek, toplanan ambalaj atıklarının tesise girişinden, ham madde olarak kullanılıncaya kadar hangi aşamalardan geçtiği, ekonomiye ne kadar katkı sağladığı hakkında bilgi alıyor. Ekim ve kasım aylarında beş ilkokuldan 330 öğrenci toplama ayırma tesisini ziyaret ederek, teknik bilgi edindi.



Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, doğal kaynakların verimli kullanılması ve geleceğin duyarlı bireylerinin oluşmasının, geri kazanım bilincinin erken yaşlarda kazandırılması ile mümkün olduğuna vurgu yaparak, bu konudaki duyarlılıkları için öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini ilettiler.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108