Konyaaltı Sahili'nde 2022 Yoğunluğu

2022 yılının ilik gününde Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde yoğunluk gözlemlendi.

01 Ocak 2022 Cumartesi 13:26
Konyaaltı Sahili'nde 2022 Yoğunluğu

Turizm kenti Antalya, aşıır yağış ve fırtına uyarısı nedeniyle verilen kırmızı kod uyarısının ardından 2021 yılının son gününü kapalı bir havada geçirdi.

Fırtınanın en etkili olduğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde dev dalgaların sahili aşındırdığı görüldü.

2022 yılının ilk gününde güneşli havayı görenlerin adresi sahil oldu.

Hava sıcaklığının 20 dereceyi bulduğu kentte, sahile gelen vatandaşların büyük çoğunluğunun yürüyüş yapmayı tercih ettiği görüldü.

Kumsala inenler ise kahvaltı yaptı, güneşlendi, dalgalara karşı öz çekim yaptı.

Kıyı bandındaki otellerde kalan turistlerden bazıları ise hem güneşlendi, Akdeniz’in mavi sularında kulaç attı.

Boğaçayı’nın taşıdığı ağaç ve dal parçalarının ise sahilde kirlilik oluşturduğu görüldü.

Sahilde vakit geçirenler, yürüyenler ve yüzenler havadan da görüntülendi.

Sahilde yürüyüş yapanlardan Kalender Yılmaz, iki gün ''Antalya’da fırtına nedeniyle bayağı mağdur olduk, işyerimi, binamızı su bastı. Ama bugün güneşli bir güne uyandık. Yeni yıla çok güzel bir günle girdik, umarım tüm yıl böyle geçer. Antalya halkının ve insanlık aleminin yeni yılını kutluyorum. Şuan güneş var, denize giren bile var. Bu kentte yaşadığımız için mutluyuz. 35 yıldır Fransa’da yaşadım, şimdi kentimizin tadını çıkarıyoruz” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108