Kızıl geyikler havadan görüntülendi

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesindeki Doğal Yaşam Alanı’nda bulunan kızıl geyikler, havadan görüntülendi.

31 Mart 2022 Perşembe 10:27
Kızıl geyikler havadan görüntülendi

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesindeki Doğal Yaşam Alanı’nda bulunan kızıl geyikler, havadan görüntülendi.

Akdağmadeni ilçesinde Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğünce 5,5 hektarlık alanda yetiştirildikten sonra 2008 yılında doğal ortamına salınan kızıl geyikler, dron ile görüntülendi. Sayıları 15 ila 20 arasında değişen kızıl geyiklerin karla kaplı doğada yiyecek aramaları, seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu.

Özellikle kış aylarında kızıl geyiklerin yiyecek bulmakta güçlük çekmemesi için Yozgat Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ormanlık alana yem bırakılıyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108