Hollanda’da sarı kodlu kar alarmı

Hollanda’da bugün etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sarı kod uyarısı verildi.

30 Mart 2022 Çarşamba 16:12
Hollanda’da sarı kodlu kar alarmı

Hollanda’da bugün etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı sarı kod uyarısı verildi.

Hollanda’da bugün öğle saatlerinde başlaması beklenen kar yağışı için sarı kodlu alarm verildi. Hollanda Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü’nden yapılan açıklamada, ülkenin kuzeydoğusunda başlayacak kar yağışının cuma sabahına kadar sürmesinin beklendiği ifade edildi. Enstitü ayrıca, yağış sonrası yollarda oluşabilecek kaygan zemin nedeniyle özellikle yarın vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirtti. Oluşabilecek tehlikelere karşı yarın öğleden sonra ülkede sarı kod ilan edildi.

Kar yağışının cuma günü ülkeyi terk etmesi ve kuzey bölgelerden başlayarak karın erimesi bekleniyor.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108