Çevreci dedeye anlamlı ödül

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her gün Mudanya’dan Yörükali’ye giderek, köyü gönüllü olarak temizleyen 74 yaşındaki Ata Altın’ı madalya ve plaketle ödüllendirdi. 

20 Aralık 2016 Salı 11:56
Çevreci dedeye anlamlı ödül
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya’dan her sabah Yörükali’ye giderek, gönüllü olarak mahalleyi temizleyen Ata Altını taltif etti. AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal ve Yörükali Mahalle Temsilcisi Seyit Ahmet Türkmen ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı ziyarette, Başkan Recep Altepe, örnek davranışından dolayı Ata Altın’a plaket verdi. Bursa’nın her türlü nimeti bünyesinde bulunduran özel bir şehir olduğunu ifade eden Altepe, “Yeşile, çevreye sahip çıkmalı ve Bursa’mızı korumalıyız. Her gün Mudanya’dan Yörükali’ye giderek mahalleyi temizleyen Ata Altın’ı tebrik ediyorum. Yaşadığımız yere hissedilen sevgi ve çevre temizliği çok önemli. 74 yaşındaki çevreci Altın’ın bu gönül işi herkese örnek olmalı” diye konuştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108