Bursa'da Dört İlçe İçin Lodos Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için lodos uyarısı yapılarak, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

11 Ekim 2021 Pazartesi 20:34
Bursa'da Dört İlçe İçin Lodos Uyarısı Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'da yarın için lodos sebebiyle sarı uyarı yaptı.

Orhaneli, Keles, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde salı günü saat 12.00'dan itibaren başlayarak 20.00'a kadar süreceği tahmin edilen lodosla alakalı vatandaşlar ikaz edildi.

Uyarıda, "Rüzgârın, güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir" denildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.10.2021 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108