Çankırı için soğuk hava uyarısı

Meteorolojiden yapılan tahmine göre Çankırı’da sıcaklıkların mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.

07 Mart 2022 Pazartesi 16:54
Çankırı için soğuk hava uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğünde yapılan tahmine göre, Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek olan soğuk hava sebebiyle, hafta boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin 6 ila 10 derece altına düşmesi bekleniyor.

Yapılan tahminlere göre, Çankırı’da hafta ortasında aralıklarla kar ve yağmur yağışının beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğünde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Düzce , Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale önümüzdeki günlerde beklenen hava durumları ile sıcaklık değerleri şu şekildedir. Yağışların, hafta ortasına kadar aralıklarla yağmur, 09.03.2022 (Çarşamba) günü akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde hafta boyunca aralıklarla etkili olması bekleniyor. Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının, 08.03.2022 (Salı) gününden itibaren hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Haftanın ikinci yarısında gün içerisindeki en yüksek sıcaklığın 2 ila 3 derece dolayında olması bekleniyor."

banner119
Son Güncelleme: 07.03.2022 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108