Tim Matavz ve Massimo Bruno Gaziantep FK maçında yok

Bursaspor’un Gaziantep FK ile yarın saat 18.30’da oynayacağı Türkiye Kupası 5. Tur maçının kafilesinde Tim Matavz ve Massimo Bruno yer almadı.

29 Aralık 2021 Çarşamba 15:31
Tim Matavz ve Massimo Bruno Gaziantep FK maçında yok

Bursaspor’un yarın Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda karşılaşacağı Gaziantep FK maçı öncesi iki önemli ismi kadroya dahil edilmedi.

Yeşil-beyazlı kafile yaptığı antrenmanın ardından öğle saatlerinde Gaziantep’e hareket etmişti. Bursaspor’un forvet oyuncusu Tim Matavz ile bir diğer önemli ismi

Massimo Bruno’nun grip olması sebebiyle zorlu deplasmana götürülmediği belirtildi. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Futbolcularımız Tim Matavz ve Massimo Bruno gribal enfeksiyon geçirdikleri için Gaziantep kafilesinde yer almamaktadırlar.”

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108