Taha Altıkardeş: “Bursaspor'u ve ülkemizi Avrupa'da temsil etmek istiyorum”

Bursaspor’un genç futbolcusu Taha Altıkardeş, “Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmek ve ülkemizi Avrupa'da temsil etmek istiyorum” dedi.

28 Aralık 2021 Salı 18:29
Taha Altıkardeş: “Bursaspor'u ve ülkemizi Avrupa'da temsil etmek istiyorum”

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar devam ederken genç futbolcu Taha Altıkardeş, basın toplantısı düzenledi

Hedeflerinden ve hayallerinden bahseden 18 yaşındaki futbolcu, ”Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Bursaspor'u ve ülkemizi Avrupa'da temsil etmek istiyorum. Tamer hocamız bize ayrı bir motivasyon kattı. Takımda disiplin arttı. Ekip içerisinde havamız gayet iyi. Önümüzdeki Adanaspor maçına da galibiyet parolasıyla çıkıp üç puanla dönmek istiyoruz" dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 28.12.2021 18:37
Anahtar Kelimeler:
Taha Altıkardeş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108