Samet Aybaba; Beşiktaş Maçı Zor Olacak Dedi

Bursaspor teknik direktörü Samet Aybaba oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

31 Ağustos 2018 Cuma 20:17
Samet Aybaba; Beşiktaş Maçı Zor Olacak Dedi

Bursaspor'un teknik direktörü Samet Aybaba 2 Eylül 2018 Pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Samet Aybaba; "Oyunu dengeleyerek iyi pozisyon bulmaları gerektiğini smylerken bulduğumuzu değerlendirmemiz gerekiyor'' dedi. Yeni bir takım olduklarını belirten teknik adam ''Çok büyük bir değişim yaşadık. Yavaş yavaş arkadaşlarımıza da anlatmaya çalışıyoruz. İyi bir kadro oluşturmamız gerekiyor. Nasıl coşkulu oynamamız gerektiğini konuşurken, hem oyun adına hem de skor adına pazar günü iyi işler çıkartırızmamız gerektiğinin farkındayız'' dedi.

Yapılan transferlerden memnun olduklarını belirten Samet Aybaba; kendileri için transfer döneminin bittiğini ve aldıkları oyuncuların daha önce almak isteyip alamadıkları oyuncular olduğunu dile getirdi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108