PFDK'dan Nicolas Zalazar 2 ve Tim Matavz’a 1 maç ceza

Kocaelispor maçında gördükleri kırmızı kart sonrası PFDK’ya sevk edilen Bursasporlu futbolcular Nicolas Zalazar ve Tim Matavz'ın cezaları belli oldu. Zalazar 2 maç men cezası alırken, Matavz ise 1 resmi müsabakada forma giyemeyecek.

12 Kasım 2021 Cuma 09:57
PFDK'dan Nicolas Zalazar 2 ve Tim Matavz’a 1 maç ceza

TFF 1. Lig’in 12. haftasında oynanan Kocaelispor maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Bursasporlu futbolcular Nicolas Zalazar ile Tim Matavz’ın cezaları belli oldu.

TFF’den yapılan açıklamada, Tim Matavz 1 maç cezanın yanında ve 6 bin 500 TL para cezasına da çarptırıldı. Nicolas Zalazar ise 2 maç ceza aldı. Federasyondan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Bursaspor Kulübü sporcusu Tim Matavz'ın, 07.11.2021 tarihinde oynanan Kocaelispor-Bursaspor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada BursasporKulübü sporcusu Nicolas Zalazar’ın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi."

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108