Paul Le Guen 'Kazanmak Güzel' Dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 4-0 galibiyetle biten Antalyaspor maçının ardından karşılaşmayı değerlendirdi.

29 Ekim 2017 Pazar 20:42
Paul Le Guen 'Kazanmak Güzel' Dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen, “Çok mutluyum bugünkü galibiyetten ve oynama biçimimizden de aynı zamanda. Bugün Türk halkı için özel bir gün. Bayram ve bu da galibiyetimizi özel kıldı. Kazanmak güzel, böyle kazanmak daha güzel. Stadyumdaki insanların mutlu bir şekilde buradan ayrılıyor olmasın beni çok fazla mutlu ediyor. Takım olarak daha da iddialı konuma gelmek için çok daha fazla çalışmalıyız. Bir stil geliştirdik git gide ileriye de götürüyoruz bunu ama daha fazla çalışmamız gerekiyor.

Antalyaspor karşısında alınan bu farklı galibiyetin kendi için sürpriz olup olmadığının sorulması üzerine Le Guen “Sürpriz ve güzel bir sürpriz. Antalyaspor ile 1 ay sonra oynamak yerine bugün oynamayı tercih ederdim. Leonardo’nun varlığı, belli bazı oyuncuların varlığı bundan 1 ay sonra onları çok tehlikeli hale getirecek. Bunu şimdiden gözlemleyebiliyorum” dedi.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108