Özcan Bizati: “Eksilmememiz gerekiyordu“

Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, takım olarak yaptıkları hatalardan geri düştüklerini ifade ederek, “Eksilmememiz gerekiyordu. Bu durum bizi sıkıntıya soktu” dedi.

21 Kasım 2021 Pazar 11:25
Özcan Bizati: “Eksilmememiz gerekiyordu“

Bursaspor, İstanbulspor karşısında aldığı 4-2’lik yenilginin ardından Bursaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati açıklamalarda bulundu.

Bizati, “Takım olarak yaptığımız hatalardan geriye düştük. Toparlamaya çalıştığımız süreçte İsmail’in oyundan çıkması bir oyuncu değişikliği yapmamızı gerektirdi ve orta sahayı farklılaştırdı. İkinci devre tekrar toparlamaya çalıştık ama eksilmemiz bizi sıkıntıya soktu. Eksilmemiz gerekiyor. Eksildiğimizde o açıkları kapatamadık. 10 kişi oynamamak gerekiyordu. Daha iyi mücadele etmek gerekiyor. Eksikleri hızlı şekilde kapatmak için hamle yapmamız gerekiyor. Bunu inşallah Gençlerbirliği maçında yapacağız” şeklinde konuştu.

Emirhan Aydoğan’ın yokluğu ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Bizati, “Şu an için herhangi bir şey yok. Biraz yönetimimiz gençleştirmeyle ilgili operasyonlar yapmak istiyor. Onunla ilgili açıklamalar yapmışlardı. Önümüzdeki hafta olabilirler. Kadro dışı olması söz konusu değil” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2021 11:28
Anahtar Kelimeler:
Emirhan Aydoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108