Kubilay Kanatsızkuş Ameliyat Oldu

Dün oynanan Çaykur Rizespor maçında aldığı darbe sonucu burnu kırılan oyuncumuz Kubilay Kanatsızkuş bugün Acıbadem Bursa Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçirdi.

06 Aralık 2016 Salı 00:00
Kubilay Kanatsızkuş Ameliyat Oldu

Acıbadem Bursa Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucunda burnunda kırık tespit edilen futbolcu Kubilay Kanatsızkuş, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Mahmut Özyılmaz tarafından ameliyat edildi. Kubilay Kanatsızkuş'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Dr. Mahmut Özyılmaz; “Burun kırığı redükte edilen Kanatsızkuş’a burun tamponu ve alçı yapıldı. Bir hafta sonra alçısı alınacak hastamızın sağlık durumu iyi” dedi. Genç oyuncumuz Kubilay 1 kaç gün takımla birlike antrenmanlara katılamayacaktır ve önümüzdeki günlerde takımla çalışmaya devam edecektir. Kubilay Kanatsızkuş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 06.12.2016 20:37
Anahtar Kelimeler:
Kubilay Kanatsızkuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bursasporlu 2016-12-07 09:09:43

geçmiş olsun kardeşim en kısa zamanda iyileşip sahalara dönersin inşl.

banner56

banner108