Harun Tekin Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursaspor'un yıllardır başarılı bir şekilde kalesini koruyan Harun Tekin için Fenerbahçe Kulübüyle prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

29 Ağustos 2018 Çarşamba 16:09
Harun Tekin Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Uzun zamandır transfer olacağı konusunda bir çok haber çıkan Bursaspor'un başarılı kalecisi Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay yaptığı açıklamada Harun Tekin'in transferi konusunda Fenerbahçe Kulübü'yle prensipte anlaştıklarını açıklarken, Fenerbahçe Kulübü'nün Harun Tekin için teklifte bulunduğunu ve bu teklifin Bursaspor Kulübü'nün menfaatleri doğrultusunda gerçekleştiğini belirtti.

Ali Ay açıklamalarına şöyle devam etti; kaleci konusunda sıkıntımız yok, 3 kalecimiz var, hepsi birbirinden iyi ve gelecek vaad ediyor. Hangisi iyiyse kalemizi o devralacak.

Bursaspor'un diğer kalecileri Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer ile Ataberk Dadakdeniz.

Harun Tekin'in yarın Fenerbahçe'yle sözleşme imzalaması gelen haberler arasında.

banner119
Son Güncelleme: 29.08.2018 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108