Hamza Hamzaoğlu: ‘’Keyifli bir maç oldu’’

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu K.Karabükspor maçının ardından yaptığı açıklamada Karabük’e kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür etti.

06 Kasım 2016 Pazar 13:49
Hamza Hamzaoğlu: ‘’Keyifli bir maç oldu’’

Hamzaoğlu şu açıklamayı yaptı; “Bugün burada geçen haftalardan yaralı iyi bir takımla oynadık. İşimizin zor olacağını biliyorduk. Bundan sonra her maç bu zorlukla geçecek. Ligimiz oldukça renkli geçiyor. Her maç farklı bir keyif veriyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanmak isterdik. Keyifli bir maç oldu. Bir puanla dönüyoruz. Milli maç arasını iyi değerlendireceğiz. İlkyarı oyunu elimizde tuttuğumuzu düşünüyorum. İkinci yarı karşılıklı giden gelen bir maç oldu. İki tarafta kazanmak istiyordu. İkinci devrede oyuncu değişikliğinin ardından Batalla'yı farklı bir plandan dolayı sol tarafa aldık. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Karabük uzak olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadılar.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108