Hamza Hamzaoğlu; ‘’İkinci golü bulabilseydik gidişat farklı olabilirdi’’ dedi

Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada “ İlk golü bulduktan sonra girdiğimiz pozisyonları gole çevirebilseydik maçın gidişatı çok daha farklı olabilirdi” dedi.

26 Kasım 2016 Cumartesi 00:02
Hamza Hamzaoğlu; ‘’İkinci golü bulabilseydik gidişat farklı olabilirdi’’ dedi

Deplasmanda alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu şunları söyledi; “ Maça iyi başladık.  Kontrollü oynadık. Galatasaray’ın üstümüze geleceğini biliyorduk. Hızlı hücumda golü de bulduk. Onun üstünü bir iki pozisyonumuz daha oldu. Atabilseydik maçın gidişatı daha farklı olabilirdi. Ardından Galatasaray kontrolü ele aldı. İkinci yarıda bizden üstün oynadılar. Takım olarak hatamız oldu. Biz bloklar arası mesafelerimizi açtık. Galatasaray takımında bu mesafeleri kullanacak oyuncular var.  Kaptırdığımız toplarda o alanları çok hızlı geçtiler ve golü buldular. Frikikten sonra tamamen üstünlüğü ele aldılar. Ardından birkaç tane daha atağımız oldu ama değerlendiremedik.

Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı da kutluyorum” dedi. 

BATALLA: ‘’ İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI”

Kaptan Pablo Batalla maçın ardından yaptığı açıklamada Galatasaray’ın ikinci golüne kadar oyunda belli bir seviyede olduklarını belirtti.

Batalla, “Galatasaray gibi bir takıma karşı oynuyorsanız hem iyi oynamanız hem de onların iyi oynamamasını beklemeniz gerekir. İlk yarı da çok iyi oynadık. İkinci yarıda frikik golüne kadar belli bir seviyeyi tutturduk. Belki istediğimiz gibi olmadı ama takım olarak arkadaşlarımın maksimumu verdikleri için mutluyum” dedi.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem 2016-11-27 00:02:16

bidahaki maçta buluruz hocam

banner56

banner108