Fikret Orman, Ali Ay'la Harun Tekin İçin Görüştü

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının sonunda açıklamarda bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali AY, Harun TEKİN'i kalesinde düşünen Beşiktaş Başkanı Fikret ORMAN'la yaptıkları görüşme hakkındaki sorularıda cevapladı.

31 Temmuz 2018 Salı 21:44
Fikret Orman, Ali Ay'la Harun Tekin İçin Görüştü

İstanbul Maslak'ta gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrasında Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'da Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Bursaspor'un kalesini koruyan kaleci Harun Tekin'le ilgili olarak yöneltilen sorulara cevap verdi.

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'la aralarında Harun Tekin transferiyle alakalı olarak konuştuklarını belirten Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Beşiktaş'ın Harun Tekin'i kiralık olarak istediğiniz Bursaspor'un ise bonservisiyle vermeyi düşündüğünü söylediğini belirtti. Kiralık yada takas düşünmediğini belirten Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay karşılıklı olarak düşüneceklerini ve bu doğrultuda karar vereceklerini belirtti.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108