Eyüpspor - Bursaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi

Bursaspor Kulübü, bu akşam oynanacağı duyurulan Eyüpspor maçının elverişsiz hava koşullarının devam etmesi neticesinde ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

24 Ocak 2022 Pazartesi 10:38
Eyüpspor - Bursaspor maçı ileri bir tarihe ertelendi

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında dün oynanan ancak 12. dakikada yoğun kar yağışı sebebiyle bu akşam devam etmesine karar verilen Eyüpspor - Bursaspor maçı bir kez daha ertelendi.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Ligin 22. haftasında 23 Ocak Pazar günü saat 19.00'da başlayan, elverişsiz hava ve saha koşulları nedeniyle ertelenen Eyüpspor maçımız; elverişsiz saha koşullarının devam etmesi ve sporcu sağlığı göz önüne alınarak ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108