Efkan Ala'dan Bursaspor'a Ziyaret

İç İşleri Eski Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Efkan Âlâ, Kulübümüzü ziyaret etti.

15 Nisan 2017 Cumartesi 20:32
Efkan Ala'dan Bursaspor'a Ziyaret

Özlüce Tesislerimize gelen Efkan Âlâ’yı Başkanımız Ali Ay, İkinci Başkanımız Ali Ademoğlu, Finansal Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Pulat, Yeşil Bursa Başkanımız Cem Öztürk ve Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Kokrkmaz'ın yanı sıra Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu karşıladı.

Başkanımız Ali Ay konuşmasında, “Sayın Efkan Âlâ bakanlığı döneminde bizlere çok yardımcı oldu. Aset ile olan sorunumuzun çözülmesinde bakanımızın çok büyük katkısı oldu. Ziraat Bankası için de bir görüşme gerçekleştirdik. İnşallah gelecek hafta kredi konusu da çözüme kavuşacak” dedi.

İçişleri eski bakanlarından Efkan Ala ise konuşmasında şunları söyledi:

“Bursaspor spor camiasında önemli marka ve yüz akı birkaç takımımızdan birisi. Başarılarıyla gündeme gelmiş bir kulübümüz ve başkanımız da problemli bir zamanda göreve geldi. Görev aldı, sorumluluk üstlendi. Bize düşen de tüm kardeşlerimiz ile birlikte Bursaspor’a yardımcı olmaktır. Bursaspor kolay elde edilebilecek bir değer değil. Bursalı hemşerilerimiz de Bursaspor’u çok seviyor. Bursa’da önemli tamamlayıcısı olarak görülüyor.” Başkan Ali Ay daha sonra Efkan Âlâ’ya Bursaspor rozeti ve atkısı ile çeşitli hediyeler sundu. Daha sonra heyet tesislerde öğle yemeğinde görüşmelerine devam etti.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108