Bursaspor’un Türkiye Kupası’ndaki Rakibi Ceyhanspor

TFF 1. Ligde mücadele eden ve güçlü ekiplerinden olan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda TFF 3. Lig’de mücadele eden Ceyhanspor’la eşleşti.

02 Ekim 2021 Cumartesi 00:41
Bursaspor’un Türkiye Kupası’ndaki Rakibi Ceyhanspor

Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. Eleme Turu'nun kura çekimi Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerinde gerçekleştirildi.

Türkiye Kupası'na bu etaptan katılan Bursaspor'un da rakibi belli oldu.

Yeşil-beyazlılar, TFF 3. Lig ekibi Ceyhanspor ile eşleşti. 26-27-28 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek müsabaka Bitci Timsah Park'ta oynanacak.

Bu arada diğer Bursa temsilcilerinden Karacabey Belediyespor, Şanlıurfaspor ile eşleşirken İnegölspor'un rakibi de Ankaraspor oldu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108